SZX7

Kompakt sztereó mikroszkóp

A moduláris felépítés és a teljesítmény teszi kiemelkedővé az SZX7-et az osztályában. Fejlett végtelenre korrigált optikával, 7:1 zoom aránnyal és rugalmas modul-felépítéssel az SZX7 optimális képet ad bármilyen minta esetében, 600 sor/mm felbontással. Az új ComfortView okulárokkal a megfigyelés gyors és kényelmes.

Kiváló optika
Az új Galilei-féle optikai rendszer és a nagy numerikus apertúrájú, torzításmentes objektívlencse-sorozat kombinációja optimális képminőséget biztosít bármilyen minta esetén, bármilyen nagyításban.


Kiemelkedő zoom arány
A kategóriájában vezető nagyítási tartomány lehetővé teszi bármilyen minta gyors és kényelmes megfigyelését a legmegfelelőbb nagyításban.


Ergonómia
A folyamatosan állítható, dönthető binokuláris tubusnak köszönhetően a felhasználó gyorsan megtalálhatja a legkényelmesebb betekintési távolságot, ami minimálisra csökkenti a nyak megterhelését és az izomfeszülést, és a rutin alkalmazások során segíti termelékenység és minőség elérését.


Fluoreszcencia
Az élősejtek és organizmusok makró fluoreszcencia megfigyeléséhez zöld fluoreszcens proteinnel (GFP) az Olympus RFL fluoreszcencia megvilágítót és speciális digitális fényképezőgépeket kínál a fluoreszcencia képalkotásban legnagyobb fényerő és kontraszt eléréséhez.


LED-es megvilágítás
A világ első univerzális ráeső/átmenő fényű LED-es megvilágító állványa a LED technológia valamennyi előnyét magában foglalja. A szuperkeskeny, nagy fényerejű LED-ek sikeresen egyesítik az átmenő fényű megvilágítást és a rendkívül keskeny alapot, aminek köszönhetően a minták egyszerűen hozzáférhetőek és manipulálhatóak.


Dokumentáció és elemzés
Olympus digitális fényképezőgépek opcionálisan beszerezhető trinokuláris tubuson és oldalsó porton keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. Az alkalmazási célnak legmegfelelőbb fényképezőgép-modell több közül választható ki. Szoftvercsomagjaink között is megtalálható az egyedi igényeknek megfelelő, az egyszerű archiválástól az elemzésen át egészen az adatok jelentéséig terjedő funkciókkal.