APOLED

DIY APOLED Kit

Fényforrás korszerűsítés DIY Apoled készlettel.
Nincs forrasztás, nincs fúrás, nincs átalakítás, csak csavarozás. A korszerűsítés Önnek csak 1 órát vesz igénybe. Amennyiben nem találja a mikroszkópját a listában, legyen Ön az első akinek díjmentesen elkészítjük a szettet és be is építjük mikroszkópjába.
GYÁRTÓTÍPUS
NikonE400,  E50i,  SE,  Alphaphot-2, 
Carl Zeiss Jena Ergaval,  Amplival,  Fluoval,  Amplival PolU és D,  Nfpk,  Lumipan,  Jenamed,  Jenaval,  Technival,  SM XX,  Lg,
IORML-4M
OlympusCH-2,  CX21,  BX40,  BX50,  BHS,  BHT,
ZeissAxioplan 2, 
LeicaDM RB, 
A LISTA FOLYAMATOSAN BŐVÜL.

aPOLED műszaki adatok

LedLuxeon L1HX40902
Sugárzási szög160°
Színhőmérséklet4000K
Fényáram @ 700mA316 lm
Fényhasznosítás @ 700mA168 Lm/W 
Élettartam Apoled vezérléssel50000h
TápAC90-230V, DC6V, 1500mA
Fényerő szabályzás0-100%
Használati utasításFotókkal illusztrált, részletes beépítési útmutató

APOLED

A mikroszkópok led fényforrással való korszerűsítését 2007-ben kezdtük el. Az első darabok óta eltelt idő alatt az APOLED sorozat már a 4. generációját éli. 

Alapvetően kétféle kialakításban készítjük:

  • Mikroszkópon kívül elhelyezett szabályzó és tápegység,
  • A mikroszkóp testébe beépített szabályzó és tápegység.

Az APOLED fényforrás alkalmazásánál első számú szempont a műszerek eredeti mivoltának megtartása. Arra törekszünk, hogy a műszerek kezelőszervei semmi esetre sem változzanak meg, az erdeti kialakítás megmaradjon. Igyekszünk tiszteletben tartani a gyártó cégek eredeti megoldásait. Ez rendkívül fontos minden műszer esetén, de az öreg készülékeknél kimondottan. Abban az esetben, ha a műszer már eleve tartalmazza a régi fényforráshoz tartozó elektronikát, akkor annak a helyére építjük be az új fényforrás alkatrészeit. Ha a mikroszkóp nem tartalamzott korábban elektronikát, akkor a legtöb esetben külső szabályzó egységet kap és külső tápegységet.

Az elmúlt évek során már nemcsak mikroszkópokba, hanem réslámpákba, kolposzkópokba illetve operációs mikroszkópokba is beépítjük APOLED fényforrásunkat. A felmerült igényeknek megfelelően réslámpáknál átépítéssel biztosítjuk a fixáló fény funkciót, mikroszkópoknál a fotófény funkciót, illetve oktató mikroszkópok esetében a nyílvetítő fény funkcióját is.

Vállaljuk gyakorlatilag az összes típusú mikroszkóp, kolposzkóp, operációs mikroszkóp és réslámpa fényforrásának korszerűsítését. Cégünk évente 50-60db műszer korszerűsítését végzi el, melyhez 3 év teljes körű garanciát adunk.Apoled