APOLED

A mikroszkópok led fényforrással való korszerűsítését 2007-ben kezdtük el. Az első darabok óta eltelt idő alatt az APOLED sorozat már a 4. generációját éli. 

Alapvetően kétféle kialakításban készítjük:

  • Mikroszkópon kívül elhelyezett szabályzó és tápegység,
  • A mikroszkóp testébe beépített szabályzó és tápegység.

Az APOLED fényforrás alkalmazásánaál első számú szempont a műszerek eredeti mivoltának megtartása. Arra törekszünk, hogy a műszerek kezelőszervei semmi esetre sem változzanak meg, az erdeti kialakítás megmaradjon. Igyekszünk tiszteletben tartani a gyártó cégek eredeti megoldásait. Ez rendkívül fontos minden műszer esetén, de az öreg készülékeknél kimondottan. Abban az esetben, ha a műszer már eleve tartalmazza a régi fényforráshoz tartozó elektronikát, akkor annak a helyére építjük be az új fényforrás alkatrészeit. Ha a mikroszkóp nem tartalamzott korábban elektronikát, akkor a legtöb esetben külső szabályzó egységet kap és külső tápegységet.

Az elmúlt évek során már nemcsak mikroszkópokba, hanem réslámpákba, kolposzkópokba illetve operációs mikroszkópokba is beépítjük APOLED fényforrásunkat. A felmerült igényeknek megfelelően réslámpáknál átépítéssel biztosítjuk a fixáló fény funkciót, mikroszkópoknál a fotófény funkciót, illetve oktató mikroszkópok esetében a nyílvetítő fény funkcióját is.

Vállaljuk gyakorlatilag az összes típusú mikroszkóp, kolposzkóp, operációs mikroszkóp és réslámpa fényforrásának korszerűsítését. Cégünk évente 50-60db műszer korszerűsítését végzi el, melyhez 3 év teljes körű garanciát adunk.Apoled