SZ61

Teljesen felszerelt sztereó mikroszkóp

Pontos, jól felhasználható és kompakt
Az SZ51-re épülő, de sokkal nagyobb optikai teljesítményű SZ61 zoom sztereó mikroszkóp ideális mind a rutin- mind a bonyolultabb sztereo mikroszkópiai megfigyelésekhez az élettudományokban, különösen olyankor, amikor a képet dokumentálni kell. A különféle megvilágítási megoldások maximális láthatóságot nyújtanak a különböző feladatok esetében.

Rendkívüli mélységélesség és sík kép
A Greenough optikai rendszeren keresztülhaladó kép alacsony szögű konvergenciájának köszönhetően kiválóan sík és nagy mélységélességű képet ad.


ComfortView okulárok
Ez a teljesen új okulár konstrukció gyors és kényelmes megfigyelést biztosít a dioptria és a megfelelő betekintési távolság szabályozhatóságának köszönhetően.


LED-es megvilágítás
A világ első univerzális ráeső/átmenő fényű LED-es megvilágító állványa a LED technológia valamennyi előnyét magában foglalja. A szuper keskeny, nagy fényerejű LED-ek sikeresen egyesítik az átmenő fényű megvilágítást és a rendkívül keskeny alapot, aminek köszönhetően a minták egyszerűen hozzáférhetőek és manipulálhatóak.


Dokumentáció
Az Olympus digitális fényképezőgépek opcionális adapteren keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. Az adatátvitel számítógépre USB kábelen keresztül történik. Az opcionálisan beszerezhető képdigitalizáló (frame grabber) és QuickPhoto szoftverek az adatok egyszerű archiválását és a gyors képfeldolgozást segítik.