SZ51

Sokoldalú sztereó mikroszkóp

Pontos, jól felhasználható és kompakt
A sokoldalú és gazdaságos SZ51 zoom sztereó mikroszkóp a funkciók bő választékát nyújtja a minták megfigyeléséhez és dokumentálásához az élettudományok terén. Az új ComfortView okulárral a megfigyelés gyors és kényelmes. A világ első univerzális beépített LED megvilágítással rendelkező állványa a LED technológia összes előnyét nyújtja a sztereó mikroszkópia számára.
Rendkívüli mélységélesség és sík kép
A Greenough optikai rendszeren keresztülhaladó kép alacsony szögű konvergenciájának köszönhetően kiválóan sík és nagy mélységélességű képet ad.

ComfortView okulárok
Ez a teljesen új okulár konstrukció gyors és kényelmes megfigyelést biztosít a dioptria és a megfelelő betekintési távolság szabályozhatóságának köszönhetően.

LED-es megvilágítás
A világ első univerzális ráeső/átmenő fényű LED-es megvilágító állványa a LED technológia valamennyi előnyét magában foglalja. A szuper keskeny, nagy fényerejű LED-ek sikeresen egyesítik az átmenő fényű megvilágítást és a rendkívül keskeny alapot, aminek köszönhetően a minták egyszerűen hozzáférhetőek és manipulálhatóak.

Dokumentáció
Az Olympus digitális fényképezőgépek opcionális adapteren keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. Az adatátvitel számítógépre USB kábelen keresztül történik. Az opcionálisan beszerezhető képdigitalizáló (frame grabber) és QuickPhoto szoftverek az adatok egyszerű archiválását és a gyors képfeldolgozást segítik.