IX73

Jellemzők

Az IX73 inverz kutató mikroszkóp rendszer stabil, kompakt váza, kimagasló optikai teljesítménye és maximális rugalmassága új szintre emeli a fejlett élősejtes képalkotást. A manuális kódolt, vagy részlegesen motorizált komponensek széles választéka és az IX73 moduláris felépítése révén számos konfiguráció összeállítható, az alkalmazási igényeknek megfelelően. Az IX73 rendelhető egy és két optikai szintű kiépítésben is, előbbi az ergonomikus alacsony tárgyasztal-pozíció, míg utóbbi a nagyobb fokú bővítési lehetőség miatt lehet vonzó. Mindkét váztípus kiváló alapjául szolgálhat számos képalkotási technika számára, a hosszú time-lapse folyamatoktól más csúcstechnológiájú eljárásokig, valamint rutin ellenőrzésekhez és dokumentációhoz.

Egyedülálló optikai szintek (deck system)
Egyetlen másik mikroszkóp rendszer sem kínál nagyobb rugalmasságot. Az IX73 mikroszkóp vázak egyedülálló optikai szint rendszere optikai komponensek széles választékával bővíthető, köztük megvilágító rendszerekkel, szűrőtartókkal és detektor egységekkel. Ezáltal minden alkalmazáshoz összeállítható az ideális optikai szint konfiguráció.


Moduláris motorizáció
A motorizáció szükséges a teljes körű folyamat-automatizáláshoz. Az Olympus moduláris motorizációs koncepciója lehetőséget biztosít az automatizáció fokának megválasztására, az igényeknek megfelelően. Az IX73 mikroszkóp felszerelhető fluoreszcens és átmenőfényű kondenzorokkal, szűrőváltókkal a megvilágító és detektáló oldalon, fényzárakkal, tárgyasztalokkal és objektívrevolverekkel. Minden komponens vezérlehető a kényelmes kézi vezérlő egységről vagy az Olympus képalkotó szoftverből is.


Rendszermegoldások
Az Olympus képalkotó szoftvercsomagok segítségével lehetőség nyílik képalkotásra és archiválásra, többszörösen festett minták elemzésére, automatizált kísérletek vezérlésére, egyszerű képalkotásra, képalkotó cytometriai eljárás vagy számos más mikroszkópos technika kivitelezésére. A speciális feladatokhoz opcionális bővítő modulok (Solutions) is elérhetőek, a megfelelő(ek) kiválasztásához lépjen kapcsolatba velünk.


Fluoreszcenciához tervezve
Fluoreszcens festékekkel jelölt sejtkultúrák vizsgálatához az Olympus fluoreszcens megvilágító rendszerei és speciális ion-bevonatú szűrői biztosítják a legjobb jel-zaj teljesítményt. Az UIS2 fluoreszcens szűrők nagypontosságú hullámhossz-kezelése, meredek vágási görbéi és alacsony autofluoreszcenciája mind hozzájárul a kimagasló teljesítményhez. Különböző fluoreszcens megvilágító rendszerek rendelhetőek az egyedi alkalmazás-követelmények megfelelően.


Stabilitás
Az IX73 inverz kutató mikroszkóp vázak páratlanul kompaktak, stabilitásuk terén mentesek minden kompromisszumtól, ezért ideálisak minden olyan alkalmazás számára, ahol a minták gyakran cserélődnek.


UIS2 – láthatóvá teszi a láthatatlant
Új mérföldkő az optikák fejlődésében, avagy optikai evolúció - UIS2. Jobb - legjobb - UIS2.  Láthatóvá teszi a korábban láthatatlant, és óvja a sejteket a káros sugárzással szemben. A kiváló jel-zaj teljesítmény és a jobb színképtartomány a legerősebb jelet biztosítják minimális gerjesztés mellett. A kromatikus aberráció további javításának köszönhetően maximális színhűséget garantál.