IX53

Jellemzők

Az IX53 mikroszkópot az alapoktól tervezték újra, hogy a legjobb készülék lehessen a rutin és alapszintű kutatási feladatok számára. Az optikai teljesítmény és mechanikai minőség ötvözete olyan mikroszkópot eredményezett, amely kimagasló értéket és kényelmet kínál a rendszeres használathoz. Az olyan tulajdonságok, mint az előcentrált fáziskontraszt, relief kontraszt és a sokoldalú UIS2 DIC rendszer vékony és vastag minták esetén egyaránt egyszerű kezelhetőséget biztosítanak a teljes nagyítási tartományban. A különböző munkatávolságú kondenzorok és nagy munkatávolságú objektívek a legösszetettebb mintatartók esetében is lehetővé teszik a képalkotást és dokumentációt.


Ergonómia
Az opcionális dönthető binokuláris tubus használatával minimálisra csökkenthetőek a felhasználó testtartásából eredő nyaki fájdalmak. Az alacsonyan elhelyezett tárgyasztal és fókuszáló gombok segítségével még kényelmesebb a hosszú vizsgálatok elvégzése.

Stabilitás
Az IX53 inverz kutató mikroszkóp vázak páratlanul kompaktak, stabilitásuk terén mentesek minden kompromisszumtól, ezért ideálisak minden olyan alkalmazás számára, ahol a minták gyakran cserélődnek.

Digitális képalkotás
Az Olympus digitális kamerák hagyományosan a baloldali képalkotó portra illeszthetőek. A kamerák széles választéka lehetővé teszi, hogy az alkalmazáshoz legmegfelelőbb modell kerüljön illesztésre. Az Olympus cellSens és xcellence szoftvercsomagok segítségével a képalkotás, mérés és archiválás gyors és kényelmes, az intuitív felhasználói felület a kevés gyakorlattal rendelkező felhasználók számára is gyorsan elsajátítható. A speciális feladatokhoz opcionális bővítő modulok (Solutions) is elérhetőek, a megfelelő(ek) kiválasztásához lépjen kapcsolatba velünk.

Nagyteljesítményű fluoreszcencia
Fluoreszcens festékekkel jelölt sejtkultúrák vizsgálatához az Olympus fluoreszcens megvilágító rendszerei és speciális ion-bevonatú szűrői biztosítják a legjobb jel-zaj teljesítményt. Az UIS2 fluoreszcens szűrők nagypontosságú hullámhossz-kezelése, meredek vágási görbéi és alacsony autofluoreszcenciája mind hozzájárul a kimagasló teljesítményhez. Különböző fluoreszcens megvilágító rendszerek rendelhetőek az egyedi alkalmazás-követelmények megfelelően.

Kimagasló munkatávolság
A különböző munkatávolságú kondenzorok és nagy munkatávolságú objektívek a legösszetettebb mintatartók esetében is lehetővé teszik a professzionális képalkotást és dokumentációt. Még több mikromanipuláció, mikroinjekció vagy IVF folyamat (ICSI vagy IMSI) végezhető el gyorsan és egyszerűen.

UIS2 – láthatóvá teszi a láthatatlant
Új mérföldkő az optikák fejlődésében, avagy optikai evolúció - UIS2. Jobb - legjobb - UIS2.  Láthatóvá teszi a korábban láthatatlant, és óvja a sejteket a káros sugárzással szemben. A kiváló jel-zaj teljesítmény és a jobb színképtartomány a legerősebb jelet biztosítják minimális gerjesztés mellett. A kromatikus aberráció további javításának köszönhetően maximális színhűséget garantál.