HUND

H600

H600

A moduláris felépítésnek köszönhetően a H600 egy igazán sokoldalú műszer, amely alkalmas a legkülönbözőbb célokra. Kiválóan alkalmazható rutin vizsgálati módszerekhez (világoslátóterű, fáziskontraszt, sötétlátóterű és polarizácios vizsgálatok) és a kutatási feladatokhoz is, az optikai alkatrészek egyszerű cseréjével. Ezen túlmenően rendelkezésre állnak a ráeső fényű és fluoreszcens modulok is. A mikroszkópos képek dokumentációjához két különböző trinokuláris fotótubus és többféle kamera áll rendelkezésre.
A mikroszkóp rendkívül stabil öntött állvánnyal, koaxiális durva és finom élességállító mechanikával és beépített 12V 30W teljesítményű, folyamatosan szabályozható halogén megvilágítással rendelkezik. A H600 tárgyasztala 160mm x 130mm méretű, a kondenzor apertúra rekeszt és szűrő tartót tartalmaz, magassága állítható. A precíz kondenzornak és a kiváló Köhler rendszerű megvilágításnak köszönhetően a látómező minden nagyítás esetében tökéletes kivilágítást kap. A mikroszkóp talpába integrált megvilágítás állítható mező rekesszel rendelkezik. A revolver fej négy illetve öt objektív befogadására alkalmas.
A felsorolásban szereplő modellek csak példák arra, hogy a H600 mikroszkóp milyen sokoldalú műszer.

H600 Wilo-Prax

H600

Általános laboratóriumi, citológiai és szövettani célokra

H600 Wilozyt

H600 WILO

Nőgyógyászati vizsgálatokhoz( foltos és festetlen kenetekhez)

H600 Ph Plan

H600

Világoslátóterű és fáziskontraszt vizsgálatokhoz plánakromát objektívekkel (FN20).


H600 BS

H600 BS

Világoslátóterű, sötétlátóterű és fáziskontraszt vizsgálatokhoz, például szennyvíz vizsgálathoz.

H600 Wilo-Brau

H600 WILO BRAU

Világoslátóterű, sötétlátóterű és fáziskontraszt vizsgálatokhoz, élelmiszeriparban például sörfözdéknek.

H600 LL Hp100

H600 FLUO 100

Binokuláris laboratóriumi mikroszkóp az áteső fényű sötétlátóterű vizsgálatokhoz nagy nagyítási tartományban, élő vércsepp vizsgálatokhoz Prof. Enderlein szerint. Külső 12V/100W halogén lámpaházzal, folyamatos elektronikus fényerő-szabályozással. Állítható semleges szűrővel a folyamatos fényerő-szabályozáshoz a színhőmérséklet megváltoztatása nélkül, akromat és semiplan-akromat objektívekkel.

H600 LED AFL

H600 FLUO LED

A H-600 modellekhez lehet rendelni ráeső fényű LED fluoreszcens megvilágítást a fluoreszcens fénymikroszkópiai eljárásokhoz. A H600 előnye a kombinált megfigyelési módszerek alkalmazása, mint az áteső fényű fáziskontraszt és a ráeső fényű fluoreszcencia. 

H600 AFL Ph Achro 50

H600 FLUO 50

Nagyteljesítményű ráeső fényű fluoreszcens vizsgálatokhoz
A H-600 modellekhez lehet rendelni ráeső fényű fluoreszcens megvilágítást erős HBO fényforrásokkal a fluoreszcens fénymikroszkópiai eljárásokhoz. A H600 előnye a kombinált megfigyelési módszerek alkalmazása, mint az áteső fényű fáziskontraszt és a ráeső fényű fluoreszcencia. Termékpalettánk
magában foglalja az összes szabványos szűrőkészleteket a rutin alkalmazásokhoz. A 2-es és 4-es szűrőkazetták lehetővé teszik a gyors váltást a különböző festések között.
A bevált HBO 50 W és HBO 100 W  nagynyomású higanygőz égők, és a 12 V/30 W-os halogén izzó több mint elegendő a fluoreszcens és világoslátóterű vizsgálatokhoz.
Ajánlunk az FL 50/1.0 dedikált fluoreszcens objektívet, amely kiváló fényerőt és fluoreszcens intenzitást biztosít. 
Ezt a mikroszkópot is fel lehet szerelni fáziskontraszthoz és sötétlátóterű vizsgálatokhoz.

A LED-es változattal rendelkező ráeső fényű floureszcens megvilágítás is rendelkezésre áll.

H600 DB2 diszkussziós mikroszkóp

H600 DISZKUSSZIÓS

Diszkussziós mikroszkóp

A diszkussziós mikroszkóp fontos szerepet tölt be az oktatásban, a kiértékelésben és az ellenőrzésben, illetve a mikroszkópia minden területén.
A mikroszkópos kép a másik binokuláris fejnél felbontás romlás nélkül és színhelyesen jelenik meg. A DB2 diszkussziós híd használatához nincs szükség tápegységre vagy akkumulátorra. A mutatót mindkét megfigyelő használhatja az érdekesebb területek megbeszéléséhez. A mutatót ki lehet vinni a látómezőből, ha fotót készítünk. A fény intenzitást a fotó tubusba épített csúszka segítségével lehet beállítani, annak érdekében, hogy mind a két megfigyelő egyforma fényerőnél tudjon dolgozni. A DB2 diszkussziós híd illeszkedik az összes HUND H600 mikroszkópra illetve más modellekre is.