SZX7

Kompakt sztereó mikroszkóp

A moduláris felépítés és a teljesítmény teszi kiemelkedővé az SZX7-et az osztályában. Fejlett végtelenre korrigált optikával, 7:1 zoom aránnyal és rugalmas modul-felépítéssel az SZX7 optimális képet ad bármilyen minta esetében, 600 sor/mm felbontással. Az új ComfortView okulárokkal a megfigyelés gyors és kényelmes.

Kiváló optika
Az új Galilei-féle optikai rendszer és a nagy numerikus apertúrájú, torzításmentes objektívlencse-sorozat kombinációja optimális képminőséget biztosít bármilyen minta esetén, bármilyen nagyításban.


Kiemelkedő zoom arány
A kategóriájában vezető nagyítási tartomány lehetővé teszi bármilyen minta gyors és kényelmes megfigyelését a legmegfelelőbb nagyításban.


Ergonómia
A folyamatosan állítható, dönthető binokuláris tubusnak köszönhetően a felhasználó gyorsan megtalálhatja a legkényelmesebb betekintési távolságot, ami minimálisra csökkenti a nyak megterhelését és az izomfeszülést, és a rutin alkalmazások során segíti termelékenység és minőség elérését.


Fluoreszcencia
Az élősejtek és organizmusok makró fluoreszcencia megfigyeléséhez zöld fluoreszcens proteinnel (GFP) az Olympus RFL fluoreszcencia megvilágítót és speciális digitális fényképezőgépeket kínál a fluoreszcencia képalkotásban legnagyobb fényerő és kontraszt eléréséhez.


LED-es megvilágítás
A világ első univerzális ráeső/átmenő fényű LED-es megvilágító állványa a LED technológia valamennyi előnyét magában foglalja. A szuperkeskeny, nagy fényerejű LED-ek sikeresen egyesítik az átmenő fényű megvilágítást és a rendkívül keskeny alapot, aminek köszönhetően a minták egyszerűen hozzáférhetőek és manipulálhatóak.


Dokumentáció és elemzés
Olympus digitális fényképezőgépek opcionálisan beszerezhető trinokuláris tubuson és oldalsó porton keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. Az alkalmazási célnak legmegfelelőbb fényképezőgép-modell több közül választható ki. Szoftvercsomagjaink között is megtalálható az egyedi igényeknek megfelelő, az egyszerű archiválástól az elemzésen át egészen az adatok jelentéséig terjedő funkciókkal.

Vissza

Specifikáció

SZX7 spec

Méretek

SZX7 méretek