GX51

Jellemzők

A GX51 mikroszkóp kifejezetten rutin ellenőrzési feladatokra lett kifejlesztetve. Minden gyakran használt funkció elölről érhető el és a kialakítás megkönnyíti a használatot, akár ülő, akár álló helyzetben végzi a kezelő a munkáját.

Ergonomikus
A vizsgálatok során akár ül, akár áll: a kezelőszervek ergonomikus elhelyezkedésének köszönhetően a mező és apertúra rekesz, a fókuszállító és fényerő beállító csavar kézre esik, míg a rugalmas tárgyasztal beállító a lehető legkényelmesebbé teszi a használatot.


Gyorsan váltható világoslátóterű/sötétlátóterű megfigyelés
A GX51 világoslátóterű, sötétlátóterű, Nomarski DIC és polarizált fényű megfigyelésre alkalmas. A világoslátótér/sötétlátótér kiválasztása rendkívül egyszerű, mivel egyetlen kar mozgatására van szükség, amely szintén kézre esik. 


Dokumentáció és elemzés
Az Olympus digitális fényképezőgépek az első porton vagy opcionálisan beszerezhető trinokuláris tubus oldalsó portján keresztül csatlakoztathatóak. Válasszon az alkalmazásnak leginkább megfelelő fényképezőgép-modellt. Egészítse ki szoftver csomagjaink közül az igényeinek megfelelővel, melyek az egyszerű archiválástól az adatok elemzésig és jelentések készítéséig terjedő funkciókkal rendelkeznek.

Vissza

Specifikáció

GX51 spec

Méretek

GX51 méretek