GX41

GX41 – Kisméretű, inverz metallurgiai mikroszkóp

A GX41 kompakt mikroszkóp a metallurgiai megfigyeléshez szükséges valamennyi funkcióval rendelkezik. A GX41 mikroszkópot végtelenre korrigált UIS optika és elődjére, a CK40M modellre is jellemző, könnyű kezelhetőség és mobilitás jellemzi. Kompakt konstrukciójának köszönhetően elég könnyű ahhoz, hogy hordozható és elhelyezhető legyen a minta őrlőgép mellett. A GX41 új funkciói mellett porvédelme és a rendszer bővíthetősége szempontjából is továbbfejlesztett. Míg a mikroszkóp alapfunkciói a vázba integráltak, a GX41 különböző tartozékokkal egészíthető ki, mint például digitális kamerák, társnéző feltétek és rajzoló toldatok.

Kiváló optikai teljesítmény
Kisméretű inverz metallurgiai mikroszkóp létére a GX41 a legnagyobb optikai teljesítményt nyújtja. Elődjéhez, a CK40M modellhez képest végtelenre korrigált UIS optikával egészült ki. A GX41 kifejezetten megfelel az objektívek UIS MPlan sorozatához, melyekkel 5x, 10x, 20x,40x, 50x és 100x nagyítás érhető el.


Kompakt hordozható váz
A kompakt váz extra fogantyúval segíti a GX41 egyszerű szállítását (hozzávetőleges tömeg: 10 kg) a munkahelyek között. 


Magas szinten bővíthető rendszer
A GX41 számos tartozéka megegyezik a BX2, CX és CKX sorozat tartozékaival. A további berendezések választéka digitális kamerákat, társnéző feltéteket és rajzoló toldatokat foglal magában.

Vissza

Specifikáció

GX41 spec

Méretek

GX 41 méretek