CX41

Leírás

CX41 rutin feladatokra. A gazdaságos CX41 alkalmas világos látómezejű, fáziskontraszt és fluoreszcencia alkalmazásokra. Ez a keresett mikroszkóp vezető a termék osztályában mind az alap- mind a rendszer teljesítmény tekintetében, és kiváló képtisztaságot ad különféle megfigyelési módszerek esetében. A megújított UIS2 optika kiváló minőségű sík képeket ad.

Síkkorrigált objektívek a tiszta képminőségért
Az Olympus síkkorrigált (plan) objektívek világos, tiszta és kiválóan sík képeket biztosítanak.
Ergonomikus kialakítás
A mikroszkóp valamennyi fontos kezelőszerve (a fókuszállító csavar, a fényerő-szabályozó és a tárgyasztal beállító) egymáshoz közel helyezkednek el, így a mikroszkóp használata a lehető legkevesebb mozgást igényli.
Költségkímélő fluoreszcens vizsgálati mód
A fluoreszcencia módszerek egyre inkább elterjednek a rutin megfigyelések területén. Az Olympus ráesőfényű 50Wattos higanygőz megvilágító rendszere egyszerű fluoreszcencia megfigyelésekre alkalmas. Ezen felül átmenőfényű FluoLED fluoeszcens megvilágító egység is illeszthető az Olympus CX mikroszkópokhoz, ideálissá téve azkat rutin és oktatási feldatokra. A LED-eket táplálhatja elem vagy akár a napfény, lehetővé téve a kültér használtot, ahol a minta még friss. A FluoLED rendszer három változatban érhető el az átmenőfényű fluoreszcencia alkalmazásokhoz, a nomál halogén átmenőfényű megvilágítás eltávoítása nélkül: a FluoLED EasyBlue (480nm) egy hullámhosszon, fix intenzitású költséghatékony megoldást jelent. A FluoLED Single hét különböző, cserélhető LED kazettával elérhető a 365nm (UV) - 630nm (vörös) tartományban, állítható intenzitással. A FluoLED MultiFluo egyszerre három cserélhető LED kazettát képes fogadni és elektronikusan vezérelni a mikroszkópon.
Különböző vizsgálati módszerek
Akár egyszerű polarizációról, fáziskontraszt vagy sötétlátóterű megfigyelésről van szó, az univerzális objektívek mindenféle megfigyelésre alkalmasak anélkül, hogy a megfigyelési módszer változtatása esetén objektívet kellene cserélni.
Dokumentáció és elemzés
A különböző alkalmazásokra optimalizált Olympus digitális fényképezőgépek és kamerák opcionális trinokuláris tubuson keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. A fényképezőgépek az egyszerű archiválástól egészen az adatok elemzéséig és jelentéséig terjedő funkciókkal rendelkező szoftvercsomagokkal egészíthetőek ki


Vissza

Specifikáció

CX41 spec

Méretek

CX41 méretek