CX31

Leírás

A CX31 egy rögzített kiépítésű binokuláris mikroszkóp oktatási célokra és rutinfeladatokra. Jellemzői a szilárd és tartós felépítés, magas színvonal és hosszú élettartam. Az optika tiszta és homogén képet ad. Adapterek segítségével Olympus digitális kamerákkal egészíthető ki az egyszerű és hatékony digitális képalkotáshoz.


Síkkorrigált objektívek a tiszta képminőségért
Az Olympus síkkorrigált (plan) objektívek világos, tiszta és kiválóan sík képeket biztosítanak.
Ergonomikus kialakítás
A mikroszkóp valamennyi fontos kezelőszerve (a fókuszállító csavar, a fényerő-szabályozó és a tárgyasztal beállító) egymáshoz közel helyezkednek el, így a mikroszkóp használata a lehető legkevesebb mozgást igényli.
Egyszerű kontraszt beállítás
A beépített Abbe kondenzor optimalizált apertúra rekeszével időigényes beállítások nélkül növeli a minta láthatóságát és kontrasztját különböző nagyításokban.
Dokumentáció
Az Olympus digitális fényképezőgépek opcionális adapteren keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. Az adatátvitel számítógépre USB2.0 csatlakozással történik. Az opcionálisan beszerezhető QuickPhoto szoftver a fényképezőgép vezérlését, az adatok egyszerű archiválását és a gyors képfeldolgozást és mérést segítik.
FluoLED – fluoreszcens LED megvilágítás
A FluoLED fluoreszcens megvilágító egység opcionális kiegészítője a CX-sorozatú mikroszkópoknak, általa lehetőség nyílik a rutin és oktatási célú átmenőfényű fluoreszcens vizsgálatokra. A LED-ek energiaellátásához használható a hagyományos hálózat, elem vagy akár a Nap energiája, ezáltal valódi szabadságot ad a vizsgálatok elvégzésének helyét illetően.

Vissza

Specifikáció

CX31 spec

Méretek

CX31 méretek