CKX31

Kompakt inverz mikroszkóp mindennapos használatra

Színvonalemelés
Az új UIS2 PlanCN objektívsorozat az UIS Achromat objektíveket váltja fel ennek a mikroszkópnak a standard objektívjeként. A végtelenre korrigált objektívek előnye a hatékony megfigyelési és dokumentálási lehetőség.


Ergonómia
Az opcionálisan beszerezhető, dönthető binokuláris tubus csökkenti a nyak megterhelését, míg az alacsony elhelyezkedésű tárgyasztal beállító, a fókuszállító csavar és az elölről kezelhető fényerő-szabályozó kényelmessé teszi a hosszú távú használatot.

Egyszerű kontraszt
A mikroszkóppal végzett munka felgyorsítható az előcentrált fáziskontraszt alkalmazásával, mivel a minták különböző nagyításokban, időigényes beállítások nélkül figyelhetőek meg.  

Egyszerű 3D
A relief kontraszt funkció növeli az élő és színtelen anyagok láthatóságát és a kontrasztját, különösen műanyag sejtkultúra-tenyésztő csészék használata esetén. A relief kontraszt technika látszólagos háromdimenziós képeket alkot a sejtek életképességének ellenőrzéséhez.


Dokumentáció
Az Olympus digitális fényképezőgépek opcionális adapteren keresztül csatlakoztathatóak a mikroszkóphoz. Az adatátvitel számítógépre USB kábelen keresztül történik. Az opcionálisan beszerezhető képdigitalizáló (frame grabber) és QuickPhoto szoftverek a kameravezérlést, az adatok egyszerű archiválását és a gyors képfeldolgozást, mérést segítik.

Vissza

Specifikáció

CKX31 spec

Méretek

CKX31 méretek