BX53M

Jellemzők

  • Mikroszkóp váz, ráeső fényű, transzformátorral (12V 100W), egytengelyű durva- és finom fókuszbeállítóval, felső határoló ütközővel, fókuszbeállítás tartománya 25 mm, finombeállítás: 100µm fordulatonként, osztás 1µm, egy finom fókuszbeállító gomb meghosszabbítóval, elölről állítható fényerősség beállítóval, a felhasználó által beállítható fotó beállító kapcsolóval, LED feszültségjelzővel, beépített csatlakozóval 12 V 100W-os halogén lámpatesthez, alacsony BX-LWSH2 tárgyasztal tartóval
  • Az eddig ismert legrugalmasabb kutató mikroszkóp
  • Ha nem tudni, mit hoz a holnap - a BX53 mindenre készen áll, ami csak jöhet. Az alapkonfiguráció később igény szerint bővíthető különböző modulokkal. A BX53 a ráeső és átmenő fényű és megvilágítók széles választékával használható, alkalmas speciális kontrasztosítási technikákra, például tárcsás konfokális módszerre a legnagyobb felbontású képekért, tartozékok polarizált fényhez, mérőasztalok és sok minden más.
  • Motorizált alkatrészek a maximális hatékonyságért
  • A BX53 egyedülálló moduláris felépítésének köszönhetően akár a későbbiekben is egyszerűen bővíthető motorizált alkatrészekkel. Választhatóak teljesen motorizált ráeső fényű megvilágítók és áthaladó fényű kondenzorok, szűrőkorongok a megvilágításhoz és megfigyelési fényutakhoz, motoros objektívrevolverek és tárgyasztalok. Minden kényelmesen kezelhető kézikapcsolóval vagy képalkotó szoftverünk segítségével vezérlehető.
  • Az objektív az optikai mikroszkóp központi része, mely az anyagtudományi minták megvilágítására és megfigyelésére szolgál. A minták által támasztott bizonyos feltételeknek leginkább megfelelő objektív a legtöbb információt szolgáltató, legkiválóbb képminőség kulcsa. Az Olympus az objektívek legszélesebb választékát kínálja. Az univerzális objektívek valamennyi kontrasztosítási eljárásnak megfelelnek, ezeken kívül nagy és ultranagy munkatávolságú, infravörös, LCD vizsgáló és sok más objektív áll rendelkezésre.
  • Korlátlan hely a minták és speciális tárgyasztalok számára
  • A BX3M mikroszkóp állványok speciális kialakításának köszönhetően lehetővé teszi betétlemezek behelyezését az állványba, így maximálisra növelhető a hely, ahol a minták és speciális tartozékok, például fűtőhengerek tárolhatóak.
  • Digitális forradalom
  • Az Olympus a digitális kamerák vezető gyártója. A mikroszkópokhoz speciális, professzionális kamerákat gyárt, melyek pontosan megfelelnek a mikroszkóp optikai rendszerének, így garantálja a legkiválóbb minőségű dokumentációt. A kamrák között találhatóak számítógéptől függetlenül vezérelhető, önmagukban álló modellek és nagy felbontóképességű élőkép funkciós készülékek is.