H600 M

Leírás

A ráeső és átmenőfényű mikroszkópokat elsősorban a fémfeldolgozás, az elektronika, a műanyag és kerámia iparban használják, de jelentős szerepet kap a minőségbiztosítással foglalkozó intézményekben is.

Az ipari fejlődéssel együtt a minőségbiztosítás nagyon fontos szerepet tölt be, ennek köszönhetően az alkatrészek vizsgálata elengedhetetlen a gyártási minőség fenntartásához. A munkadarabok struktúrája, szerkezete meghatározó tényezője a minőségnek. Az anyag torzulásai láthatóak lesznek, a szemcseméretek meghatározhatóak és az anyag inhomogenitása nyilvánvalóvá válik a mikroszkópos vizsgálat során. A minőségbiztosítás célja, hogy következetes eredményekkel csökkentse a költségeket. Fontos szerepet játszik a racionalizálás és a gazdaságosság, ami azt jelenti, hogy a berendezésnek hatékonynak kell lennie. A H600 AM megfelel ezeknek a követelményeknek, melyeknek következtében alkalmas csiszolatok, ötvözetek, kerámia, kompozit anyagok és szerelt egységek vizsgálatára.

A H600 AM mikroszkóp ráeső és átmenőfényű megvilágítással is egyaránt használható a hozzá tartozó EPI objektív készlettel, amely alkalmas átlátszatlan illetve átlátszó anyagok vagy porok vizsgálatára is.

A ráeső fényű mikroszkópok elérhetőek belső megvilágítással vagy külső hidegfényforrással.
A mikroszkóp alatt megfigyelhető maximális tárgymagasság: 53 mm.

Vissza